Word donateur

De Stichting Water Music heeft een culturele ANBI-status. Dit maakt het mogelijk om onder fiscaal zeer gunstige voorwaarden donateur te worden van onze stichting. Schenkingen mogen worden afgetrokken van het belastbaar inkomen, waardoor u een groot gedeelte van uw schenking (oplopend tot meer dan 50%) terugkrijgt van de Belastingdienst. Schenkt u bijvoorbeeld een bedrag van €100,- per jaar, dan kost u dat mogelijk slechts €45,-. Bent u gepensioneerd? Dan kan uw voordeel nog verder oplopen waarbij een donatie van €100,- per jaar u mogelijk slechts €32,- kost.

Donateur worden van Barok aan de Lek biedt verschillende voordelen. Hieronder staat een overzicht van de mogelijkheden.

  • Brons: als u minimaal €50,- doneert, kunt u gratis twee concerten per jaar bezoeken.
  • Zilver: als u minimaal €100,- doneert, kunt u gratis vijf concerten per jaar bezoeken.
  • Goud: als u minimaal €150,- doneert, kunt u voor de periode van één jaar gratis alle concerten bezoeken.
  • Platina: als u minimaal €500,- doneert voor een periode van minimaal 5 jaar, dan krijgt u een levenslang passe-partout voor al onze concerten.

Bij al deze varianten kunnen wij een schenkingsovereenkomst opstellen als u voornemens bent om een jaarlijkse bijdrage te doen voor een periode van minimaal 5 jaar. In dat geval zijn de fiscale voordelen het grootst (oplopend tot 55%). Neem voor meer informatie contact met ons op. Er is een handige rekentool waarmee u, afhankelijk van de hoogte van uw inkomen uw fiscale voordeel kunt berekenen. Let erop dat u voordat u de berekening maakt bij “Soort instelling” kiest voor “Culturele ANBI”.

Wilt u zich aanmelden als donateur? Meld u dan aan met het formulier wat u kunt vinden via onderstaande link. Het rekeningnummer van de Stichting Water Music is NL86RBRB8837370113.

Meld u aan als donateur

Contact

Heeft u een vraag over de donateursregeling? Neem dan contact op via info@muziekaandelek.nl. Wilt u zich aanmelden als donateur? Meld u dan aan met het formulier wat u kunt vinden via onderstaande link.

Meld u aan als donateur

Het rekeningnummer van de Stichting Water Music is NL86RBRB8837370113. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, kaartverkoop en andere muzikale activiteiten en concerten? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.