Platte broden bakken

Zaterdag 26 februari, 12:00 – 16:00 uur

Zondag 27 februari, 12:00 – 16:00 uur

De oorsprong van de pizza

Bak platte broden volgens historisch recept onder leiding van Marjolein van Piggelen en haar keukenmeid. Borden gemaakt van platte broden, waarop het vlees werd geserveerd, waren vroeger heel normaal. Na het diner werden de platte broden, meestal doordrenkt van vet en jus, aan de armen gegeven.

Marjolein van Piggelen
Voedingsdeskundige

Marjolein van Piggelen

Marjolein van Piggelen is gediplomeerd othomoleculair voedingsdeskundige en heeft een sportachtergrond. Zij geeft leefstijladvies, voedingsadvies en coaching. Ook is zij coördinator van Brede School Culemborg, een samenwerkingsverband tussen gemeente, onderwijs, kinderopvang, welzijn en verschillende sport-, cultuur- , natuur- en milieuorganisaties. Dit sterke netwerk bestaat uit meer dan 50 verschillende partners. De verschillende partners van Brede School Culemborg leveren onder andere professionele vakdocenten. Zij verzorgen zowel naschoolse- als binnenschoolse activiteiten voor kinderen van basisscholen in Culemborg.

Marjolein van Piggelen is gediplomeerd othomoleculair voedingsdeskundige en heeft een sportachtergrond. Zij geeft leefstijladvies, voedingsadvies en coaching.

Ook is zij coördinator van Brede School Culemborg, een samenwerkingsverband tussen gemeente, onderwijs, kinderopvang, welzijn en verschillende sport-, cultuur- , natuur- en milieuorganisaties. Dit sterke netwerk bestaat uit meer dan 50 verschillende partners. De verschillende partners van Brede School Culemborg leveren onder andere professionele vakdocenten. Zij verzorgen zowel naschoolse- als binnenschoolse activiteiten voor kinderen van basisscholen in Culemborg.

Vrije inloop

Het is niet noodzakelijk om kaartjes te kopen of een tijdslot te reserveren voor deze activiteit. Kom naar het Weeshuismuseum en laat uw coronatoegangsbewijs zien bij aankomst en u kunt meteen aansluiten!

Wilt u kaartjes kopen voor de festivalconcerten? Er geldt een speciale festivalaanbieding: drie verschillende kaarten voor in totaal € 25,-.

Koop festivaltickets onlineFestivalaanbieding: 3 kaarten voor €25,-
Weeshuismuseum